donderdag 25 juli 2024
32 C
Paramaribo
20.2 C
Amsterdam
0
(0)

CopaAmerica/ Argentinie met Messi naar kwartfinale

lees ook ...

LA LIGA/ FC Barcelona zonder Frenkie De Jong naar trainingsk...

Trainer Hansi Flick en de medische staf van FC Barcelona hebben besloten de Nederlandse international Frenkie De Jong niet mee te nemen naar de trainingskamp van de club. Frenkie De Jong is nog alt...

Wereldkampioen en titel verdediger van de Copa America Argentinie heeft zich dinsdagavond door de overwinning op Chilie weten te plaatsen voor de kwartfinale van de  Copa America 2024.

Soccer Football – Copa America 2024 – Group B – Chile v Argentina – MetLife Stadium, East Rutherford, New Jersey, United States – June 25, 2024 Argentina’s Lionel Messi in action with Chile’s Victor Davila REUTERS/Agustin Marcarian

Argentinie is door naar de kwartfinale van de Copa America 2024. Argentinie won hun 2de wedstrijd met 1-0 van Chilie, door een doelpunt van Lautaro Martinez. Lionel Messi speelde de volle 90 minuten mee. Door de overwinning op Chilie heeft Argentinie 6 punten uit de 2 wedstrijden. Eerder won de Argentijnen met 2-0 van Canada. De Canadezen wonnen zelf met dank aan een rode kaart van Miguel Araujo met -0 van Peru. Het was ook hn 1ste overwinning in Copa America verband. Canada speelt de laatste groepswedstrijd tegen Chilie en maakt nog een kans op plaatsing naar de kwartfinales.

Vijf-voudig Wereldkampioen Brazilie is het tournooi teleurstellend gestart  met een 0-0 gelijkspel tegen Costa Rica.Brazilie die het zonder sterspeler Neymar moet doen, kreeg wel genoeg kannsen om te scoren, maar die werden niet benut. Er werd zelfs een doelpunt van Brazilie afgekeurd, vanwege vermeende buitenspel.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportCopaAmerica/ Argentinie met Messi naar kwartfinale