maandag 15 juli 2024
33 C
Paramaribo
20.8 C
Amsterdam
0
(0)

Copa America2024/ Ronald Araujo loopt opnieuwe blessure op

lees ook ...

Copa America 2024/ Argentinie voor de zesde keer in de final...

In de halve finale van de Copa America dinsdagavond in New Jersey won Argentinie met Lionel Messi in de basis met 2-0 van een goed spelend Canada. Het Argentijnselftal heeft zich dinsdagavond v...

De 25-jarige linksbenige centrale verdediger van Barcelona en de nationale selectie van Uruguay   Ronald Araujo raakte zaterdagavond wederom geblesseerd in de ontmoeting tegen Brazilie in de kwartfinale van de Copa America 2024.

De verdediger liep een hamstring blessure op en zal zeker 2 maanden niet kunnen voetballen. Voor Uruguay is dit een tegenvaller, die zich geplaatst heeft voor de halve finale van de Copa America. Voor zijn club Barcelona is de blessure echt niet van harte welkom. Pedri raakte vrijdag in de ontmoeting tussen Spanje en Duitsland in EK2024 ookal geblesseerd.  Araujo zal de pre-season van Barcelona moeten overslaan.

Met de blessure van Araujo is het nu vrijwel zeker dat hij ook komend seizoen bij Barcelona blijft, eerder werd aangegeven dat hij mogelijk naar Duitsland zou vertrekken waar de ploeg van Bayern Munchen interesse toonde. Bij Barcelona zijn behalve Araujo, ook nog geblesseerd Gavi en Frenkie de Jong.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportCopa America2024/ Ronald Araujo loopt opnieuwe blessure op