maandag 15 juli 2024
24 C
Paramaribo
20.8 C
Amsterdam
0
(0)

Copa America2024/ Mexico uitgeschakeld

lees ook ...

Copa America 2024/ Argentinie voor de zesde keer in de final...

In de halve finale van de Copa America dinsdagavond in New Jersey won Argentinie met Lionel Messi in de basis met 2-0 van een goed spelend Canada. Het Argentijnselftal heeft zich dinsdagavond v...

De ploeg van Mexico is reeds in de groepsfase uitgeschakeld van de Copa America en wel na een teleurstellend gelijkspel tegen Ecuador.

Op het 1ste oog leek de weg open te liggen voor de knock-outfase.Een poule met Venezuela, Jamaica en Ecuador moest eigenlijk geen probleem zijn voor Mexico om zich te plaatsen voor de kwartfinale van de Copa America. Na de 1-0 overwinning op Jamaica en de 3 punten lag Mexico op koers voor de knock-outfase. Maar in de 2de wedstrijd verloor Mexico vrij verrassend van Venezuela met 0-1. Waardoor de wedstrijd tegen Ecuador heel belangrijk was voor Mexico. Mexico moest winnen van Ecuador.

Mexico had in de wedstrijd tegen Ecuador het beste van het spel in handen en kreeg genoeg kansen zowel in de 1ste als de 2de helft van de wedstrijd. Kort voor tijd leek Mexico op rozen te komen zitten, de arbiter floot voor een penalty, maar de VAR wees het af. Einde Copa America 2024 voor Mexico.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportCopa America2024/ Mexico uitgeschakeld