maandag 15 juli 2024
24 C
Paramaribo
18.4 C
Amsterdam
0
(0)

Copa America2024/ Conmebol schorst bondscoaches

lees ook ...

EK2024/ Wondergoal 16-jarige duwt Spanje naar finale plek

De selectie van Spanje heeft zich dinsdag ten koste van Frankrijk zich geplaatst voor de finale van EK2024 door de Fransen met 2-0 te verslaan in de halve finale. In de Allianz Arena in Munchen...

De Conmebol(Zuid- Amerikaanse voetbalbond) heeft gemeend de coaches van Argentinie en Chilie te schorsen omdat hun ploegen niet optijd op het veld aanwezig waren na de rust van de wedstrijd.

De bondscoaches van Argentinie en Chilie, Lionel Scaloni en Ricardo Gareca zijn geschorst. De Conmebol legt devtrainers de schorsing op, omdat hun spelers niet op tijd terug op het veld verschenen na rust. Naast de schporsing krijgen beide trainers een boete van 15.000 US Dollar.Bij Argentinie gaat het om 2 wedstrijden. Zowel tegen Canada als tegen Chilie was de ploeg te laat terug op het veld na de rust. In de ontmoeting tussen Argentinie en Chilie kwamen beide ploegen te laat uit de kleedkamer.

De bondscoach van Canada  Jesse March, klaagde na afloop van de wedstrijd tegen Argentinie al over het te laat komen van de tegenstander.Canada moest na rust 5 minuten wachten op de spelers van Argentinie. Argentinie won die wedstrijd met 2-0. Zaterdagavond speelt Argentinie de laatste groepswedstrijd. Lionel Messi zal vanwege een hamstringblessure niet opgesteld worden. Argentinie heeft zich reeds geplaatst voor de kwartfinale na de volle winst uit de 2 wedstrijden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportCopa America2024/ Conmebol schorst bondscoaches