donderdag 25 juli 2024
28 C
Paramaribo
22.3 C
Amsterdam
0
(0)

Copa America2024/ Brazilie herstelt zich tegen Paraguay

lees ook ...

Voetbalsters PKF wint Kwaku beker

Het getalenteerde team van PKF (Patricia Keeldar Foundation) heeft het kwaku voetbal toernooi ongeslagen weten te winnen. Het jongste deelnemend team heeft een visite kaartje mogen afgeven. De voetbal...

De selectie van Brazilie heeft zich vrijdagavond weten te herstellen van het gelijkspel tegen Costa Rica en won daarom ruim met 4-1 van Paraguay.

Real Madrid ’s aanvaller Vinicius Junior maakte met  zijn 2 doelpunten het verschil uit in de ontmoeting tussen Braziie en Paraguay. Brazilie begon de groepswedstrijd met een teleurstellende gelijkspel van 0-0 tegen Costa Rica. Aangevuurd door Neymar Jr op de tribune speelde Brazilie een heel andere wedstrijd tegen Paraguay.Brazilie duidelijk doordrongen dat alleen een overwinning hun nog hoop zou geven op plaatsing naar de kwartfinale ,startte de wedstrijd heel agressief.Brazilie kreeg zelfs een penalty, die helaas niet werd benut.Het was Vinicius Jr die Brazilie op touw nam en de 1-0 intikte en daardoor groeide het vertrouwen bij de Brazilianen enscoorden zij nog 2 keer voor rust (3-0).

In de 2de helft probeerde Paraguay de zaken anders aan te maken en wist een tegen doelpunt te scoren. Maar Brazilie bleef de wedstrijd domineren en scoorde nog een penalty en het werd 4-1. Enige domper bij Paraguay was de rode kaart van Andres Cubas, tien minuten voor einde van de wedstrijd. Brazilie wint uiteindelijk met 4-1, hun 1ste overwinning in de Copa America.

De laatste groepswedstrijd tegen Columbia wordt belangrijk voor Brazilie, daar Columbia hun 2de wedstrijd won van Costa Rica. Columbia is koploper met 6 punten. Brazilie heeft er 4 punten. Costa Rica 1 punt. Paraguay 0 punten. Bij winst kan Brazilie gorepswinnaar worden, bij een gelijkspel op de 2de plaats. Een verlies zal Brazilie niet ten goede komen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportCopa America2024/ Brazilie herstelt zich tegen Paraguay