woensdag 29 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
6.4 C
Amsterdam
0
(0)

Conflictsituatie tussen Messi en PSG

lees ook ...

LA Lakers verliezen ondanks de terugkeer van Lebron James

De LA Lakers verloren zondagavond ondanks de terugkeer van hun sterspeler Lebron James van de Chicago Bulls met 118-108 in de NBA Lebron James raakte op 28 februari tegen de Dallas Mavericks gebles...

De 34-jarige Argentijnse international en speler van PSG Lionel Messi,  die de twee laatste wedstrijden van zijn ploeg vanwege blessure moest missen meldt zich gewoon bij de Nationale selectie van Argentinië.

Technisch directeur van PSG, de Braziliaan Leonardo heeft de afgelopen dagen toch wel voor wat opschudding gezorgd met zijn opmerkingen over Messi zijn afwezigheid bij PSG, vanwege zogenaamde blessure en zijn vertrek naar Argentinië om zich aan te melden bij de Nationale voetbalselectie van Argentinië, die de komende dagen WK kwalificatie wedstrijden moet spelen waaronder de ontmoeting tegen aartsrivaal Brazilië.

Leonardo is van oordeel dat als Messi zich afmeldt vanwege blessure, hij dan gewoon in Parijs moet blijven voor verder herstel.In het contract van Messi is echter opgenomen dat wedstrijden van de selectie van Argentinië voorkeur genieten dan de competitie wedstrijden van PSG. Argentinië is stil in de race om zich te plaatsen voor WK2022 in Qatar.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportConflictsituatie tussen Messi en PSG