vrijdag 19 april 2024
27 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
5
(1)

Cody Gakpo verruilt PSV voor Liverpool

lees ook ...

B-elftal Barcelona pakt de punten bij Cadiz in de LA Liga

Het B-elftal van Barcelona heeft zaterdagmiddag een krappe 1-0 zege geboekt op Cadiz in de LA Liga. Coach Xavi Hernandez van Barcelona had voor 8 spelers ruimte vrij gemaakt om in de basis te s...

Cody Gakpo die het heel goed deed tijdens het afgelopen wereldkampioenschap in Qatar en door vele scouts werd gevolgd koos maandagmiddag ervoor PSV te verruilen voor de Engelse club Liverpool.

Cody Gakpo , zal voor een bedrag van ongeveer 45 miljoen euro  vertrekken naar Liverpool en dat volgens de Engelse media terwijl bij PSV men nog een beetje geheimzinning doet over het transferbedrag.Gakpo liet al een tijdje zien de Eredivisie echt te zijn ontgroeid. Door zijn drie doelpunten voor het Nederlandselftal  in Qatar heeft Liverpool ervan doen overtuigen van zijn kwaliteiten.Virgil van Dijk, die ook uitkomt voor Liverpool heeft tijdens het WK in Qatar, de 23 jarige aanvaller van PSV ervan kunnen overtuigen om voor Liverpool tek kiezen, Gakpo stond ook in de belangstelling van Leeds United en Manchester United. In de loop van de week zal bekend zijn wanneer Gakpo zijn handtekening onder het contract zal zetten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportCody Gakpo verruilt PSV voor Liverpool