zondag 2 april 2023
25 C
Paramaribo
3.1 C
Amsterdam
0
(0)

Coach RealMadrid bevestigt vertrek Casemiro

lees ook ...

Slecht nieuws voor Real Madrid uit Belgie

Real Madrid kreeg maandagochtend slecht nieuws uit Belgie en wel dat hun eerste doelverdediger Thibaut Courtois voor enkele weken is uitgeschakeld vanwege een liesblessure. Thibaut Courtois stond h...

De coach van RealMadrid  Carlo Ancelotti  heeft vrijdagochtend bevestigd dat zijn middenvelder  Casemiro vertrekt en kiest voor een avontuur in Engeland bij Manchester United

Ik heb vrijdagochtend een goed gesprek gehad met Casemiro en hij heeft duidelijk aangegeven te willen gaan  voor een nieuwe uitdaging en ziet dat uitkomen bij de  ploeg van Manchester United  zei Carlo  Ancelotti  vrijdagochtend tegenover de spaanse media.Waarom hij ervoor kiest om voor een sukkelende ploeg  en die ook geen Championsleague speelt  tegaan spelen is zijn besluit.

De 30 jarige Braziliaanse international Casemiro en middenvelder van RealMadrid  kan  voor een aardig bedrag  de komende 3 jaren nog wat bij verdienen in Engeland.Real Madrid heeft inmiddels ingestemd met  een transfer  som van 60 miljoen  Euro.

Casemiro  hield donderdagavond een afscheids dinner  onder zijn vrienden.Hij speelde 9 jaren voor RealMadrid in 336 wedstrijden werd hij 5 keer Championsleague kampioen, 3 keer La Liga  kampioen 1 keer winnaar van de Copa del Rey en laatst nog de UEFA Supercup. Manchester United  zal hem vrijdag nog  inschrijven in de  Premier  League gelijk na zijn medische keuring en hopelijk dat hij maandag mag meespelen tegen  Liverpool.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportCoach RealMadrid bevestigt vertrek Casemiro