dinsdag 28 mei 2024
25 C
Paramaribo
18.5 C
Amsterdam
0
(0)

Coach RealMadrid bevestigt vertrek Casemiro

lees ook ...

Doelman Etienne Vaessen haalt eindselectie NATIO Suriname

De doelverdediger van RKC Waalwijk Etienne Vaessen is door bondscoach Stanley Menzo van NATIO Suriname  definitief opgeroepen voor de volgende interlands van Suriname. De doelverdediger van RKC...

De coach van RealMadrid  Carlo Ancelotti  heeft vrijdagochtend bevestigd dat zijn middenvelder  Casemiro vertrekt en kiest voor een avontuur in Engeland bij Manchester United

Ik heb vrijdagochtend een goed gesprek gehad met Casemiro en hij heeft duidelijk aangegeven te willen gaan  voor een nieuwe uitdaging en ziet dat uitkomen bij de  ploeg van Manchester United  zei Carlo  Ancelotti  vrijdagochtend tegenover de spaanse media.Waarom hij ervoor kiest om voor een sukkelende ploeg  en die ook geen Championsleague speelt  tegaan spelen is zijn besluit.

De 30 jarige Braziliaanse international Casemiro en middenvelder van RealMadrid  kan  voor een aardig bedrag  de komende 3 jaren nog wat bij verdienen in Engeland.Real Madrid heeft inmiddels ingestemd met  een transfer  som van 60 miljoen  Euro.

Casemiro  hield donderdagavond een afscheids dinner  onder zijn vrienden.Hij speelde 9 jaren voor RealMadrid in 336 wedstrijden werd hij 5 keer Championsleague kampioen, 3 keer La Liga  kampioen 1 keer winnaar van de Copa del Rey en laatst nog de UEFA Supercup. Manchester United  zal hem vrijdag nog  inschrijven in de  Premier  League gelijk na zijn medische keuring en hopelijk dat hij maandag mag meespelen tegen  Liverpool.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportCoach RealMadrid bevestigt vertrek Casemiro