donderdag 30 mei 2024
30 C
Paramaribo
13.9 C
Amsterdam
0
(0)

Coach Real Madrid eens met uitspraak “In sport there is no failure “

lees ook ...

NBA Play-offs Boston Celtics neemt voorsprong in finale Eas...

Jaylen Brown heeft donderdagavond in Game two of the best of seven serie in de finale van de Eastern Conference met zijn veertig punten ervoor gezorgd dat de Boston Celtics met 126- 110 wonnen van de ...

Carlo Ancelotti de coach van de spaanse club Real Madrid  heeft maandag na een  vraag van een journalist  aangegeven eens te zijn met de uitspraak gedaan door NBA  basketballer Giannis Antetokounmpo ” There is no failure in  sport.

Ik ben  het 100% eens met hem toen aan Real Madrid  coach Ancelotti   naar zijn mening werd gevraagd over de uitspraak van de  basketballer dat er geen falen in de sport is, ik heb weinig aan toe te voegen , als je niet  probeert heb je gefaald,maar als je geprobeerd hebt ben je op weg naar verbetering.

Gianni reageerde  fel op een vraag  van een journalist als de uitschakeling van  Milwaukee Bucks in de 1ste ronde van de  NBA play-offs  geen falen is, waarna de basketballer aanngaf dat er geen falen in de sport is. Niet  omdat het vandaag of dit keer niet gelukt is  wil zeggen dat je gefaald, it is away to succes.

Real Madrid  speelt  dinsdag in de LA Liga  tegen  Real Sociedad.Volgens coach Ancelotti  kampt zijn ploeg met enkele  blessure waaronder de kroaat Luka Modric  en Alaba, ook Vinicius Jr  is licht geblesseerd  maar zal toch spelen. Real Madrid  staat 11 punten achter op Barcelona  en heeft een 2 punten voorsprong op  Atelico Madrid. Ook Barcelona komt dinsdag in actie tegen Osasuna.

Ancelotti  leverde tijdens de  persconferentie ook kritiek op het schema van de LA Liga,  we spelen dinsdag en dan zaterdag de finale van de  Copa del Rey  tegen Osasuna  en op 9 mei  de 1ste halve finale Championsleague ontmoeting tegen  Manchester City. Real Madrid had de UEFA gevraagd de wedstrijd te verschuiven naar 10 mei, maar het verzoek is afgewezen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportCoach Real Madrid eens met uitspraak "In sport there is no failure "