zondag 4 juni 2023
26.8 C
Paramaribo
12.3 C
Amsterdam
0
(0)

Coach Real Madrid eens met uitspraak “In sport there is no failure “

lees ook ...

Venus Williams terug op de Tennis baan

De inmiddels 43-jarige Venus Williams denkt nog niet aan stoppen met tennissen en zal volgend maand meedoen aan het Libema Open in Nederland. De voormalig nummer een van de wereld bij de vrouwen s...

Carlo Ancelotti de coach van de spaanse club Real Madrid  heeft maandag na een  vraag van een journalist  aangegeven eens te zijn met de uitspraak gedaan door NBA  basketballer Giannis Antetokounmpo ” There is no failure in  sport.

Ik ben  het 100% eens met hem toen aan Real Madrid  coach Ancelotti   naar zijn mening werd gevraagd over de uitspraak van de  basketballer dat er geen falen in de sport is, ik heb weinig aan toe te voegen , als je niet  probeert heb je gefaald,maar als je geprobeerd hebt ben je op weg naar verbetering.

Gianni reageerde  fel op een vraag  van een journalist als de uitschakeling van  Milwaukee Bucks in de 1ste ronde van de  NBA play-offs  geen falen is, waarna de basketballer aanngaf dat er geen falen in de sport is. Niet  omdat het vandaag of dit keer niet gelukt is  wil zeggen dat je gefaald, it is away to succes.

Real Madrid  speelt  dinsdag in de LA Liga  tegen  Real Sociedad.Volgens coach Ancelotti  kampt zijn ploeg met enkele  blessure waaronder de kroaat Luka Modric  en Alaba, ook Vinicius Jr  is licht geblesseerd  maar zal toch spelen. Real Madrid  staat 11 punten achter op Barcelona  en heeft een 2 punten voorsprong op  Atelico Madrid. Ook Barcelona komt dinsdag in actie tegen Osasuna.

Ancelotti  leverde tijdens de  persconferentie ook kritiek op het schema van de LA Liga,  we spelen dinsdag en dan zaterdag de finale van de  Copa del Rey  tegen Osasuna  en op 9 mei  de 1ste halve finale Championsleague ontmoeting tegen  Manchester City. Real Madrid had de UEFA gevraagd de wedstrijd te verschuiven naar 10 mei, maar het verzoek is afgewezen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportCoach Real Madrid eens met uitspraak "In sport there is no failure "