zaterdag 20 april 2024
27 C
Paramaribo
9.5 C
Amsterdam
0
(0)

Coach Liverpool blikt terug op finale 2018

lees ook ...

B-elftal Barcelona pakt de punten bij Cadiz in de LA Liga

Het B-elftal van Barcelona heeft zaterdagmiddag een krappe 1-0 zege geboekt op Cadiz in de LA Liga. Coach Xavi Hernandez van Barcelona had voor 8 spelers ruimte vrij gemaakt om in de basis te s...

De championsleague finale van 2018 heeft nog een bittereĀ  smaak voor Jurgen Klopp van Liverpool

In 2018 troffen Liverpool en Real Madrid elkaar in de finale van de Championsleague.Real Madrid won de wedstrijd met 3-1,vooral de blunders van goalkeeper Loris Karius en het vroegtijdig wegzenden van Mohamned Salah na een overtreding op Sergio Ramos,zijn momenten waarover Jurgen Klopp niet graag over praat.

Vooral het vroegtijdig wegzenden van Salah heeft ons echt verzwakt in de wedstrijd,vooral in de aanval.Was de overtreding op Ramos een uitlokking of een opdracht van de trainer en dan de twee blunders van de keeper,hij was niet onze eerste keeper,we hadden geen anderskeus hem als keeper op te stellen omdat onze 1ste keeper toen geblesseerd was.We konden vanwege blessures van verschillende spelers geen wissels plegen zoals we wilden.

En dan de wereldgoal vanĀ  Gareth Bale,die ons de nekslag gaf.Een finale met een bittere smaak,maar we hebben veel geleerd van de finale in 2018.

Het winnen van de Carabao en de FA Cup dit jaar,geeft ons hoop voor de finale van zaterdag in Parijs.Terwijl wij op de laatste speeldag nog in de race waren voor het kamioenschap in Engeland,was Real Madrid al kampioen van Spanje.

De finale van zaterdag kan voor Mane zijn laatste wedstrijd in de shirt van Liverpool zijn,hij is in onderhandeling met Bayern Munchen over een mogelijk transfer.Real Madrid zalĀ  morgen afscheid nemen van Isco,Bale en Marcelo wiens contracten niet verlengd zullen worden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws Ā»

meest gelezen

HomeSportCoach Liverpool blikt terug op finale 2018