woensdag 21 februari 2024
32 C
Paramaribo
9 C
Amsterdam
0
(0)

Clubpresident Perez belooft extra bonus aan spelers Real Madrid

lees ook ...

NATIO Suriname speelt in maart oefen interland in Nederland

Het bestuur van de Surinaamse voetbalbond heeft woensdag op hun website aangegeven dat NATIO Suriname in de maand maart in Nederland een oefen interland speelt tegen Martinique Natio Suriname s...

De Clubpresident van de Spaanse ploeg Real Madrid  Florentino Perez heeft aan de spelers een extra bonus beloofd indien er zondag in de finale van de Spaanse Supercup gewonnen wordt van aartsrivaal Barcelona.

Real Madrid en Barcelona spelen zondag in Saudi- Arabië de finale van de Spaanse Super.  Real Madrid won in de halve finale van Atletico Madrid met 5-3 terwijl Barcelona donderdag met 2-0 won van Osasuna. De Clubpresident van Real Madrid zou met de aanvoerders, onder leiding van Nacho zijn overeengekomen dat de spelers en de technische staf de helft van het behaalde prijzengeld onderling mogen verdelen.

Om het precies aan te geven, deelname aan de Supercopa is 6 miljoen euro, het winnen van de halve finale levert nog een miljoen euro op, door de overwinning op Ateltico Madrid heeft Real Madrid al 7 miljoen, bij winst op Barclona levert dat nog een miljoen op, dus totaal 8 miljoen euro, de spelers en technische mogen de helft daarvan verdelen (4 miljoen euro). Elke speler krijgt dan een bedrag van 150.000 euro per persoon.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportClubpresident Perez belooft extra bonus aan spelers Real Madrid