dinsdag 23 juli 2024
34 C
Paramaribo
20.9 C
Amsterdam
5
(4)

Clarence Seedorf benoemd tot lid KNVB Raad

lees ook ...

Copa America 2024/ Bondscoach Mexico dient ontslag in

Jaime Lozano heeft na het teleurstellend resultaat van de Nationale selectie van Mexico tijdens de Copa America2024  de eer aan zichzelf gehouden en zijn ontslag ingediend bij de Mexicaanse voetbalbon...

4De 47- jarige in Suriname geboren  Clarence Seedorf  en Oud Nederlands international  is dinsdag  tijdens  de Algemene Vergadering betaald voetbal benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen betaald voetbal van de KNVB.

Clarence Seedorf is met de benoeming verantwoordelijk voor de Voetbal technische portefeuille. Die positiewas vacant binnende KNVBna her vertrek  van Han Berger.  ” Seedorf  heeft buitengwoon veel  voetbal ervaring ” zo is dat te lezen in een officiele bericht van de KNVB . Die ervaring  deed Seedorf  als speler bij Ajax, Sampdoria, Real Madrid,  Intermilan,  ACMilan en het Braziliaanse  Botafogo uit  Rio dei Janeiro.

Seedorf,  voormalig  Nederlands international  werd diverse keren lands kampioen  en won liefst 4 keer de Championsleague. 87 keer kwam hij uit voor het Nederlands elftal. Na zijn actieve  voetbal carriere  was hij trainer van ACMILAN,  Shenzen,Deportivo La Coruna en de Nationale selectie van Kameroen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportClarence Seedorf benoemd tot lid KNVB Raad