donderdag 28 september 2023
33.1 C
Paramaribo
18.9 C
Amsterdam
5
(4)

Clarence Seedorf benoemd tot lid KNVB Raad

lees ook ...

Nederlandse Volleybalsters verliezen opnieuw

Het is de Nederlandse volleybalsters niet gelukt om zich via het Olympisch KwalificatieToernooi te plaatsen voor Paris 2024 door de laatste wedstrijd te verliezen van de Dominicaanse Republiek. Ned...

4De 47- jarige in Suriname geboren  Clarence Seedorf  en Oud Nederlands international  is dinsdag  tijdens  de Algemene Vergadering betaald voetbal benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen betaald voetbal van de KNVB.

Clarence Seedorf is met de benoeming verantwoordelijk voor de Voetbal technische portefeuille. Die positiewas vacant binnende KNVBna her vertrek  van Han Berger.  ” Seedorf  heeft buitengwoon veel  voetbal ervaring ” zo is dat te lezen in een officiele bericht van de KNVB . Die ervaring  deed Seedorf  als speler bij Ajax, Sampdoria, Real Madrid,  Intermilan,  ACMilan en het Braziliaanse  Botafogo uit  Rio dei Janeiro.

Seedorf,  voormalig  Nederlands international  werd diverse keren lands kampioen  en won liefst 4 keer de Championsleague. 87 keer kwam hij uit voor het Nederlands elftal. Na zijn actieve  voetbal carriere  was hij trainer van ACMILAN,  Shenzen,Deportivo La Coruna en de Nationale selectie van Kameroen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportClarence Seedorf benoemd tot lid KNVB Raad