zaterdag 23 september 2023
27.2 C
Paramaribo
12 C
Amsterdam
0
(0)

Christopher Gatlier opgepakt vanwege racisme

lees ook ...

Italiaanse derby eindigt in afslachting AC Milan

In een beladen wedstrijd in de Serie A tussen Intermilan en AC Milan zaterdagmiddag werd de ploeg van AC Milan volledig van kaart gespeeld door Intermilan die de wedstrijd met 5-1 won. Door de eleg...

De coach van PSG  Christopher Gatlier  is samen met zijn  zoon opgepakt door de Franse Politie vanwege vermeende racisme.

Christopher Gatlier  leidde PSG  nog naar het kampioenschap Ligue1  in Frankrijk maar werd in de Championsleague uitgeschakeld. Gatlier  wordt  van racisme  beschuldigd toen hij in 2021-22  als trainer  van OGC Nice een mail stuurde naar de toenmalige Technisch Direkteur Julien Fournier waarin stond geschreven dat hij ‘ niet teveel zwarte spelers  en moslims’ in het  team wilde hebben.

Het  Openbaar Ministerie in Frankrijk meldt dat hangende het onderzoek  Gatlier en zijn zoon in de gevangenis blijven. De arrestatie volgt op in April gestart onderzoek  naar de coach en zijn zoon over de vermeende discriminate,  verteld de aanklager van Nice. Officieel  is  Gatlier  nog trainer van PSG  maar met deze zaak zal hij onmiddelijk de laan worden  uitgestuurd.Trouwens PSG  heeft laten weten dat de Spanjaard Luis Enrique  de taak als trainer van PSG  op zich zal nemen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportChristopher Gatlier opgepakt vanwege racisme