donderdag 30 mei 2024
31 C
Paramaribo
15.9 C
Amsterdam
5
(1)

Christian Atsu oud -speler van Vitesse overleefd aardbeving Turkije

lees ook ...

Golden Boot voor Cristiano Ronaldo in Saudi- Arabie.

De 39-jarige Portugese international en speler van Al- Nassr Cristiano Ronaldo is winnaar geworden van de Golden Boot in Saudi- Arabie. Cristiano Ronaldo kwam in aanmerking voor deze prijs De G...

Christian Atsu is dinsdagochtend na de zware aarbevingen in Tukije levend vanuit het puin gehaald

De voormalige aanvaller van de Nederlandse club Vitesse was afgelopen maandag een van de slachtoffers van de desastreuze aarbevingen in Turkije en Syrie. Atsu verbleef in Hatay, een plaats dichtbij de Syrische grens.Er werd al eerder bekendgemaakt dat Atsu betrokken was geraakt bij de aarbevindingen, maar er was toen nog niet aangegeven als hij nog in leven was, dinsdagochtend kwam hij het goede nieuws dat hij de aardbevingen heeft overleefd en  inmiddels verder verpleegd wordt in een ziekenhuis.

Atsu maakte vorig jaar transfervrij de overstap van Al- Raed naar Hatayspor. De vleugelaanvaller speelde daarvoor onder andere voor Chelsea, New Castle United, Bournemouth en Everton. In 2013 werd de Ghanees door Chelsea uitgeleend aan Vitesse. In Arnhem kwam hij tot 5 doelpunten in 28 westrijden.Afgelopen zondag scoorde de inmiddels 31- jarige vleugelaanvaller zijn eerste goal voor zijn nieuwe Turkse werkgever, in de 1-0 overwinning op Kasimpasa.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportChristian Atsu oud -speler van Vitesse overleefd aardbeving Turkije