zaterdag 13 april 2024
26.7 C
Paramaribo
15 C
Amsterdam
5
(1)

Chelsea doet bod van 40 miljoen Euro op Frenkie de Jong

lees ook ...

Elleboog stoot kost Cristiano Ronaldo rode kaart

De 39-jarige Portugese international Cristiano Ronaldo heeft zich maandagavond van zijn slechtste kant laten zien en kreeg daarom terecht de rode kaart in de verloren wedstrijd  van zijn club Al-Nassr...

De Nederlandse international Frenkie de Jong die uitkomt voor Barcelona wordt door de Englese ploeg  Chelsea begeerd.

Frenkie de Jong werd tijdens de rust van de ontmoeting tussen Barcelona en Real Madrid, de halve finale van Spaanse Super Cup gewisseld. Frenkie de Jong is net hersteld van een blessure.  Ondanks Chelsea een bod van 40 miljoen heeft gedaan op Frenkie de Jong is zijn coach Xavi Hernandez nog steeds van overtuigd over de goede kwaliteiten van zijn pupil.hij komt voor in mijn plannen en is belangrijk voor het team .

Mensen zien niet wat Frenkie allemaal doet  op het veld, in de wedstrijd, natuurlijk moet hij nog wat bij leren, maar hij is niet tekoop  woorden van coach Xavi. Ook clubPresident Laporta heeft  eerder aangegeven dat Frenkie de Jong, de toekomst van Barcelona is en niet zal vertrekken naar een ander club.  Frenkie heeft zelfs aangegeven zich gelukkig te voelen bij Barcelona. Met het herstel van Pedri en  de aanwezigheid van Gavi en Nico  is de positie van Frenkie  op het middenveld volgens spaanse journalisten niet meer gegarandeerd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportChelsea doet bod van 40 miljoen Euro op Frenkie de Jong