maandag 26 september 2022
25.5 C
Paramaribo
12.3 C
Amsterdam
5
(1)

Chantell Peiter zwemt voor Suriname in Junior Pan-Am Games

lees ook ...

Roger Federer verliest afscheidswedstrijd

Het is Roger Federer niet gelukt om samen met zijn vriend Rafael Nadal zijn laatste wedstrijd winnend af te sluiten Speciaal voor de Laver Cup kwam Roger Ferderer samen met Rafael Nadal op de tenni...

Chantell Peiter zal na lange tijd meedoen aan een groot internationaal toernooi. Zij hoort bij de selectie die Suriname van 25 november tot en met 5 december zal vertegenwoordigen in Cali, Colombia, en komt uit op de 50 en 100 meter vrije slag.

De Surinaamse zwemster weet dat er een sterk deelnemersveld aanwezig zal zijn,  tijdens deze eerste Junior Pan-Am Games. Toch wil  zij een topprestatie neerzetten. “Tijdens dit toernooi kan men zich meteen kwalificeren voor de Pan-Amerikaanse kampioenschappen van 2023, dus verwacht ik dat de beste sporters van de regio – die binnen de leeftijdsklasse vallen – zullen meedoen.”

“Het voelt goed aan. Het is wel anders, omdat het een groot internationaal toernooi is en geen lokale wedstrijd”, deelt de zwemster blij mee. Het is niet makkelijk om de school en training te combineren, maar de zwemster heeft gewerkt aan een goede voorbereiding.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportChantell Peiter zwemt voor Suriname in Junior Pan-Am Games