woensdag 31 mei 2023
24.4 C
Paramaribo
17.8 C
Amsterdam
5
(1)

Chantell Peiter zwemt voor Suriname in Junior Pan-Am Games

lees ook ...

Venus Williams terug op de Tennis baan

De inmiddels 43-jarige Venus Williams denkt nog niet aan stoppen met tennissen en zal volgend maand meedoen aan het Libema Open in Nederland. De voormalig nummer een van de wereld bij de vrouwen s...

Chantell Peiter zal na lange tijd meedoen aan een groot internationaal toernooi. Zij hoort bij de selectie die Suriname van 25 november tot en met 5 december zal vertegenwoordigen in Cali, Colombia, en komt uit op de 50 en 100 meter vrije slag.

De Surinaamse zwemster weet dat er een sterk deelnemersveld aanwezig zal zijn,  tijdens deze eerste Junior Pan-Am Games. Toch wil  zij een topprestatie neerzetten. “Tijdens dit toernooi kan men zich meteen kwalificeren voor de Pan-Amerikaanse kampioenschappen van 2023, dus verwacht ik dat de beste sporters van de regio – die binnen de leeftijdsklasse vallen – zullen meedoen.”

“Het voelt goed aan. Het is wel anders, omdat het een groot internationaal toernooi is en geen lokale wedstrijd”, deelt de zwemster blij mee. Het is niet makkelijk om de school en training te combineren, maar de zwemster heeft gewerkt aan een goede voorbereiding.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportChantell Peiter zwemt voor Suriname in Junior Pan-Am Games