dinsdag 16 april 2024
31 C
Paramaribo
5.9 C
Amsterdam
0
(0)

Championsleague kwartfinale start met klassieker Bayern vs City

lees ook ...

” Mbappe krijgt geen speciale dekking van ons”

Coach Xavi Hernandez van Barcelona zegt geen speler speciaal  in te zetten om Mbappe te verdedigen en te verhinderen om te  scoren " Putting a player to defend Mbappe" Ik houd niet ervan enza...

De kwartfinale van de UEFA Championsleague start dinsdag met de klassieker tussen Bayern Munchen en Manchester City in Engeland

Opvallend is wel  dat beide ploegen elkaar  reeds 6 keer hebben ontmoet in de Championsleague waarvan elk drie keer van elkaar won.In 2021 stond Manchester City  tegen Cheslea, maar ze verloren toen met 0-1.Thomas Tuchel was de coach bij Chelsea en bij Manchester City Pep Guardiola en nu staan beide coaches weer tegenover elkaar, Thomas Tuchel nu als coach van Bayern Munchen.

Manchester City is ongeslagen in de laatste 12 wedstrijden  en scoorde daarin 21 doelpunten. Bayern Munchen is door Freiburg uitgeschakeld in de Duitse beker.In de Duitse competitie staat Bayern nu weer op de 1ste plaats na de overwinning het afgelopen weekend. Manchester City moet in Engeland de koppositie overlaten aan Arsenal.

” I like to win the Cup a lot” zei Pep Guardiola maandagmiddag tijdens de persconferentie. Ik weet dat Thomas Tuchel niet faat komen om te verdedigen,hij gaat volop in de aanval gaan  en dat zal de wedstrijd aantrekkelijk maken,waarbij alle ogen gericht zullen zijn op de Noorse international Erling Haaland, die in wedstrijd tegen niet alleen  een hattrick, maar ook 5 doelpunten wist te scoren.De return  wordt de week daarop in Duitsland gespeeld. De andere wedstrijd van de middag is de ontmoeting tussen Benfica en Intermilan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportChampionsleague kwartfinale start met klassieker Bayern vs City