zondag 19 mei 2024
27.7 C
Paramaribo
21.9 C
Amsterdam
0
(0)

”Championsleague is gemaakt voor Real Madrid” schrijven Spaanse kranten

lees ook ...

NBA Play-offs Celtics met een been in de finale

Ondanks de aanwezigheid van Lebron James wist de ploeg van de ex- Cleveland Cavaliers speler niet te winnen van de Boston Celtic. Hoewel Cleveland Cavaliers zich kranig weerde zonder de geblesseerd...

De Spaanse kranten stonden er donderdag vol van over de uitschakeling van Manchester City door de ploeg van Real Madrid in de kwartfinale van de Championsleague.

” Real Madrid sterft nooit, Championsleague is gemaakt voor Real Madrid” zo was het te lezen in verschillende sportkranten in Spanje.Real Madrid wist zich woensdag op wonderbaarlijke wijze te plaatsen voor de halve finale van de Championsleague. In het Etihad stadion hield  Real Madrid de ploeg van Manchester City 120 minuten in bedwang(1-1). Uiteindelijk won Real Madrid de wedstrijd na de strafschoppen serie met 4-3. ‘Lang Leve de Koning’ stond op de voorpagina van Marca. Real Madrid zal het in de halve opnemen tegen  de Duitse ploeg Dortmund, die erin slaagde Atletico Madrid uit te schakelen.

“Ze hebben alles gegeven wat ze hadden” zo sprak de ietwat teleurgestelde coach van Manchester City Pep Guardiola na de wedstrijd. ” Ik kan ze niets verwijten, ze hebben zich voor de volle honderd procent ingezet.” we gaan ons nu richten op het kampioenschap in de Premier League. Manchester City is onttroond als kampioen van de Championsleague.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport''Championsleague is gemaakt voor Real Madrid" schrijven Spaanse kranten