zondag 3 december 2023
29.4 C
Paramaribo
0.4 C
Amsterdam
0
(0)

Championsleague groepsfase start met grote overwinning Barcelona

lees ook ...

PSV na 8 jaar weer in Knock-out fase Championsleague

De Nederlandse club PSV heeft woensdag voor de nodige sensatie gezorgd tegen de Spaanse club Sevilla door een achterstand om te zetten in een overwinning tijdens de groepswedstrijd in de Championsleag...

De groepsfase van de Championsleague bij de vrouwen is dinsdagmiddag van start gegaan met een grote overwinning van Barcelona op Benfica.

In groep A opende de Spaanse topploeg Barcelona meteen met 5 doelpunten tegen Benfica Lissabon. Alexia Putellas opende al vroeg in de wedstrijd de score en maakte er ook nog 2-0 en Bonmati zorgde voor rust nog voor het 3de doelpunt. In de 2de helft bleef Barcelona de wedstrijd domineren en scoorde nog 2 keer doelpunten van Bonmati,haar 2de doelpunt van de wedstrijd en Oshoala die zorgden uiteindelijk voor de 5-0 overwinning voor Barcelona.

In de andere wedstrijd van de middag won Eintracht vrij verrassend bij Rosengard met 2-1. In groep B ging het voor Olympic Lyon zo gemakkelijk want ze wonnen met 9-0 van Slavia Praag. In de andere wedstrijd won Brann met 2-1 van St Polen.

Woensdag  spelen de Ajax vrouwen hun 1ste wedstrijd in de groepsfase in de Johan Cruijff Arena tegen PSG. In de andere wedstrijd  speelt Real Madrid tegen Chelsea.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportChampionsleague groepsfase start met grote overwinning Barcelona