Amsterdam
0
(0)

Casemiro laat goede indruk achter na eerste optreden

De 39-jarige sterspeler van de LA Lakers Lebron James had dinsdagavond met zijn 23 punten een belangrijk aandeel in de 110-106 overwinning op de New Orleans Pelicans. Door de 110-106 overwinnin...

De 30 -jarige Braziliaanse middenvelder Casemiro mocht tien minuten voor het einde van de wedstrijd  Manchester United  vs Southampton invallen van Coach Ten Hag

De vijfvoudige Championsleague winnaar  liet in de 10 minuten duidelijk zien dat hij van toegevoegde waarde is op het middenveld van Manchester United.Zowel zijn aavallende als verdedigende instelling maakte gelijk indruk op de supporters van Manchester United.

Cristiano Ronaldo  mocht in de 2de helft  invallen  maar maakte een niet  fitte indrruk.Het is de 2de overwinning van Ten Hag met Manchester United. Manchester  won met 1- 0 door een doelpunt van Beuno Fernandes van Southampton