vrijdag 19 april 2024
24.8 C
Paramaribo
9.5 C
Amsterdam
0
(0)

Carlos Alcaraz probleemloos naar de 4de ronde

lees ook ...

NBA Geen play-offs voor de Golden State Warriors

De kampioen 2022 in de NBA de Golden State Warriors verloren dinsdagavond de play-in game van de Sacramento Kings met 94-118. Het seizoen voor Stephen Cuury en de Waariors zit er dus nu al op. ...

De als eerste geplaatste Spanjaard  Carlos Alcaraz was vrijdag een aantal maten te groot voor Denis Shapovalov en won vrij makkelijk met 6-1 6-4 6-2 in het Roland Garros  Tennis tournooi.

Carlos Alcaraz  hoefde ook in zijn 3de ronde partij op Roland Garros  niet tot het uiterste tegaan om de wedstrijd winnend af te sluiten.Vooral in de 1ste  set zagen we de Alcaraz  die we dit seizoen  vaker hebben  gezien: dominant, genadeloos en uiterst precies. Het duurde dan ook slechts een half uur voordat de 6-1 score op het bord stond.

In de 2de set probeerde de Candees   Denis Shapovalov even terug te komen in de wedstrijd maar dat was van korte duur. Alcaraz won uiteindelijk met  6-1 6-4 6-2. In de 4de ronde speelt  Carlos Alcaraz  tegen Lorenzo Musetti

De nummer 3 op de wereldranglijst Novak  Djokovic had het vrij moeilijk tegen Davidovick Fokina maar won uiteindelijk  met  7-6 7-6 6-2 en plaatst zich  ook voor de 4de ronde.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportCarlos Alcaraz probleemloos naar de 4de ronde