woensdag 27 september 2023
32.9 C
Paramaribo
22.6 C
Amsterdam
0
(0)

Carlos Alcaraz probleemloos naar de 4de ronde

lees ook ...

Engelse speelsters en bond eens over nieuw salaris

De Engelse voetbalsters hebben donderdagmiddag met de bond een akkoord bereikt over hun salaris en bonussen. Na het Wereldkampioenschap voor vrouwen gehouden in Australie en Nieuw- Zeeland hadden d...

De als eerste geplaatste Spanjaard  Carlos Alcaraz was vrijdag een aantal maten te groot voor Denis Shapovalov en won vrij makkelijk met 6-1 6-4 6-2 in het Roland Garros  Tennis tournooi.

Carlos Alcaraz  hoefde ook in zijn 3de ronde partij op Roland Garros  niet tot het uiterste tegaan om de wedstrijd winnend af te sluiten.Vooral in de 1ste  set zagen we de Alcaraz  die we dit seizoen  vaker hebben  gezien: dominant, genadeloos en uiterst precies. Het duurde dan ook slechts een half uur voordat de 6-1 score op het bord stond.

In de 2de set probeerde de Candees   Denis Shapovalov even terug te komen in de wedstrijd maar dat was van korte duur. Alcaraz won uiteindelijk met  6-1 6-4 6-2. In de 4de ronde speelt  Carlos Alcaraz  tegen Lorenzo Musetti

De nummer 3 op de wereldranglijst Novak  Djokovic had het vrij moeilijk tegen Davidovick Fokina maar won uiteindelijk  met  7-6 7-6 6-2 en plaatst zich  ook voor de 4de ronde.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportCarlos Alcaraz probleemloos naar de 4de ronde