woensdag 19 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.5 C
Amsterdam
0
(0)

Carlo Ancelottie ziet twee spelers van Madrid strijden voor de Ballon d”or

lees ook ...

LA LIga/ Sergio Ramos sluit deur Sevilla achter zich

De 38-jarige centrale verdediger Sergio Ramos heeft besloten na een jaar de deur bij Sevilla achte zich te sluiten. Sergio Ramos is nu transfervrij. Dinsdag neemt hij na een jaar afscheid van S...

De Italiaanse coach van de Spaanse kampioen Real Madrid ziet de 20-jarige Jude Bellingham en Vinicius Junior (23jr) dit jaar strijden om de Gouden bal.

Volgens Ancelotti hebben beide spelers van Real Madrid een heel goed seizoen gehad in Spanje en daarbuiten. Ze hebben beiden bijdrage tot het kampioenschap in Spanje en dat Real Madrid de finle gehaald heeft van de Championsleague. Ancelotti hoopt met zijn ploeg Real Madrid voor de 15de keer de beker met de grote oren te winnen. Ancelottie kan zaterdag zijn 5de Champions league titel winnen.

” Het is een gevecht tussen Vinicius en Bellingham. Laten we kijken wat er gebeurt in de Champions-league finale,op het EK en op de Copa Amerika” zegt Ancelotti tegen de journalisten in Engeland.Ancelottie sprak ook even over de vertrekkende Toni Kroos. De Duitse interland heeft vorige week zijn laatste wedstrijd gespeeld voor Real Madrid in La Liga en nu nog zijn laatste Chmpionsleague finale met Real Madrid. Kroos zet na het EK met de Nationale selectie een punt achter zijn actieve voetbalcarriere.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportCarlo Ancelottie ziet twee spelers van Madrid strijden voor de Ballon d"or