maandag 26 februari 2024
33 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
0
(0)

Carlo Ancelotti keurt wangedrag Vinicius Jr af.

lees ook ...

Tien man spelend Ajax naar achtste finale Conferenceleague

In een wedstrijd die niet aan spanning ontbrak heeft Ajax uit Amsterdam zich donderdag weten te plaatsen voor de achtste finale van de Conference league door in verlenging met 2-1 te winnen van Bode/G...

De Italiaanse coach van Real Madrid Carlo Ancelotti heeft na de verloren wedstrijd in de Copa del Rey tegen Atletico Madrid een waarschuwing doen uitgaan naar zijn sterspeler Vinicius Jr die na de wedstrijd flink tekeer ging tegen de coach van Atletico Madrid Diego Simeone.

Na de wedstrijd ontstond er een hevige discussie tussen Vinicius Jr en de coach van Atletico Madrid Diego Simeone. Het wederom gebleken dat Vinicius Jr niet tegen verlies kan. Real Madrid verloor de wedstrijd na verlenging met 2-4 van Atletico Madrid. Coach Carlo Ancelotti moest wederom ertussen komen om Vinicus Jr richting de kleedkamer te begeleiden. “Vinicius Jr moet leren om zich onder bedwang te houden, we weten dat hij niet tegen verlies kan” zegt Ancelotti. Vinicius Jr is de afgelopen tijd vaker negatief in het nieuws gekomen ook vanwege het stuk over racisme, waarbij hij vaker door supporters mee werd geconfronteerd.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportCarlo Ancelotti keurt wangedrag Vinicius Jr af.