woensdag 21 februari 2024
32 C
Paramaribo
9 C
Amsterdam
0
(0)

Carlo Ancelotti definitief geen bondscoach van Brazilie

lees ook ...

“Ik wil terug naar het hoogste niveau” is Summe...

De met een surinaams achtergrond Crysencio Summerville die momenteel uitkomt voor de Engelse club Leeds United en het heel goed doet heeft een helder doel en dat is zo snel weer in de hoogste top van ...

De Italiaanse coach Carlo Ancelotti heeft het contact dat hij had met ex-voorzitter Ednaldo Rodrigues van de Braziliaanse voetbalbond  bevestigd dinsdag tijdens een meeting met de pers en ook gelijk aangegeven dat hij coach blijft van Real Madrid.

Met het verlengen van zijn contract met RealMadrid tot 2026 verklaarde Carlo Ancelotti dat hij er meer belang bij had om bij de Spaanse club te blijven dan om het Braziliaanse team over te nemen.” Inderdaad heb ik gesprekken gevoerd met Ednaldo Rodrigues,nu ontheven als voorzitter van de CBF” .maar ik heb duidelijk aangegeven dat ik liever bij Real Madrid blijf” was de reactie van Ancelotti. Alles verliep zoals ik het graag wilde,gewoon blijven bij de club.Bondscoach zijn  is een grote droom,maar ik weet niet of Brazilie mij in 2026 nog wilt hebben. Ik weet eerlijk gezegd als ze blij zijn met me beslissing.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportCarlo Ancelotti definitief geen bondscoach van Brazilie