vrijdag 19 april 2024
33 C
Paramaribo
8.1 C
Amsterdam
0
(0)

Carlo Ancelotti blijft Coach van Real Madrid

lees ook ...

NBA Geen play-offs voor de Golden State Warriors

De kampioen 2022 in de NBA de Golden State Warriors verloren dinsdagavond de play-in game van de Sacramento Kings met 94-118. Het seizoen voor Stephen Cuury en de Waariors zit er dus nu al op. ...

Florentino Perez  de club President van Real Madrid  heeft na de uitschakeling van de club in de halve van de Championsleague aangegeven dat ook komend seizoen Carlo Ancelotti de coach is van Real Madrid.

De teleurstelling bij Real Madrid  na de uitschakeling in de halve finale van de Championsleague  is nog erg groot, vooral bij de spelers. Real Madrid werd met 0-4  van het veld geveegd door de Engelse club Manchester City. Ondanks de  gevoelige nederlaag  en uitschakeling blijft Carlo Ancelotti ook het komend seizoen de  coach van Real Madrid. We hebben  vertrouwen in onze coach zei Perez.

Het winnen van de Copa del Rey dit seizoen  is voldoende voor het aanblijven van Ancelotti. Er zullen  wel veranderingen binnen de  selectie plaatsvinden.Nagegaan zal worden welke spelers op de transferlijst geplaatst zullen worden,welke spelers hun contract wel of niet verlengd zullen  worden en ook het eventueel aantrekken van  nieuwe spelers zal besproken worden.Volgend seizoen ben ik weer met Real Madrid om te strijden voor de Championsleague trofee zei coach Ancelotti nog na de verloren wedstrijd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportCarlo Ancelotti blijft Coach van Real Madrid