donderdag 8 juni 2023
26.3 C
Paramaribo
11.7 C
Amsterdam
0
(0)

Carlo Ancelotti blijft Coach van Real Madrid

lees ook ...

UFC Juryleden helpen Amir Albazi naar overwinning

In de UFC APEX Las Vegas  vond zondagochtend een belangrijk gevecht plaats in de Vlieggewicht divisie tussen Amir Albazi en Kara- France  waarbij de juryleden Al Bazi hielpen aan een overwinning. ...

Florentino Perez  de club President van Real Madrid  heeft na de uitschakeling van de club in de halve van de Championsleague aangegeven dat ook komend seizoen Carlo Ancelotti de coach is van Real Madrid.

De teleurstelling bij Real Madrid  na de uitschakeling in de halve finale van de Championsleague  is nog erg groot, vooral bij de spelers. Real Madrid werd met 0-4  van het veld geveegd door de Engelse club Manchester City. Ondanks de  gevoelige nederlaag  en uitschakeling blijft Carlo Ancelotti ook het komend seizoen de  coach van Real Madrid. We hebben  vertrouwen in onze coach zei Perez.

Het winnen van de Copa del Rey dit seizoen  is voldoende voor het aanblijven van Ancelotti. Er zullen  wel veranderingen binnen de  selectie plaatsvinden.Nagegaan zal worden welke spelers op de transferlijst geplaatst zullen worden,welke spelers hun contract wel of niet verlengd zullen  worden en ook het eventueel aantrekken van  nieuwe spelers zal besproken worden.Volgend seizoen ben ik weer met Real Madrid om te strijden voor de Championsleague trofee zei coach Ancelotti nog na de verloren wedstrijd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportCarlo Ancelotti blijft Coach van Real Madrid