Suriname ALTIJD Dichtbij

Sport

Captain Virgil van Dijk lange tijd uitgeschakeld

Geplaatst

op

Img 5d974607de49 1

Hetgeen waarvoor gevreesd werd is werkelijkheid. Oranje aanvoerder Virgil van Dijk zal een knie operatie moeten ondergaan. van Dijk raakte afgelopen weekend geblesseerd in de competitiewedstrijd die hij speelde voor Liverpool. Na een onbezonnen actie van de Everton goalkeeper op zijn fysieke gesteldheid, heeft van Dijk de wedstrijd niet kunnen uit spelen.

Het is nog onduidelijk hoelang het herstel van de Oranje-aanvoerder zal duren. Het kan zijn dat de voetballer het  EK zal missen. Van Dijk zelf reageert positief en nuchter omtrent zijn blessure.

“Ik ben nu volledig gefocust op mijn herstel en zal er alles aan doen zo snel mogelijk terug te keren.  Ondanks de duidelijke teleurstelling geloof ik ook stellig dat elke tegenslag ook een uitdaging met zich meebrengt en met Gods hulp zal ik beter terugkeren, fitter en sterker dan voorheen. Ik geloof dat, zowel in het voetbal als in het leven, alles met een reden gebeurt en dat het belangrijk is het hoofd omhoog te houden in goede en slechte tijden”, aldus Virgil van Dijk.

 

 

 

Culturu.com

Reageer op dit bericht
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Sport

Ryan Babel niet met Oranje mee

Geplaatst

op

Img D1432bc9abd8 1

Het is nu definitief dat Ryan Babel niet mee zal afreizen naar Polen. Babel die eerder al wegens gezondheidsklachten het trainingskamp van Oranje verliet, blijft achter in Nederland. Hij testte als enige positief bij de gisteren onder spelers en staf afgenomen PCR-test.

De selectie van het Nederlands elftal die vanmiddag naar Polen reist voor zijn laatste UEFA Nations Leagueduel bestaat nu dus uit 22 spelers.

Nederland zal morgen – woensdag 18 november – in Chorzów spelen tegen Polen. De aftrap in Stadion Śląski is om 20:45 uur.

Culturu.com

Lees verder

Sport

Ryan Babel positief getest op coronavirus

Geplaatst

op

Img 99487cb31d66 1

Ryan Babel heeft gisteren het trainingskamp van Oranje verlaten daar hij zich niet lekker voelde. Later bleek bij een sneltest dat de speler positief getest is op het coronavirus.  Eerder waren de testen nog negatief bij de speler

Babel voelde gezondheidsklachten, er werd vervolgens besloten door het medisch team van de KNVB om hem voor de wedstrijd terug te brengen naar het spelershotel. Aldaar verbleef Ryan Babel in een aparte vleugel.

Het is nu afwachtten of de speler aanstaande woensdag tegen Polen in actie kan komen, omdat sneltesten soms ook een geen 100% garantie geeft dat de test betrouwbaar is. Volgens de coach Frank de Boer is de Babel uit voorzorg terug gebracht naar het spelershotel.

De Oranje selectie telt nu 22 spelers. Het is nog niet zeker als er een andere speler zal worden opgeroepen.

Culturu.com

 

 

 

Lees verder

Meest gelezen