maandag 2 oktober 2023
33.4 C
Paramaribo
17.9 C
Amsterdam
0
(0)

Canada start Gold Cup met gelijkspel

lees ook ...

Robinhood geeft tot twee keer toe voorsprong uit handen en ...

De huidige kampioen van Suriname Robinhood heeft verzuimd hun derde wedstrijd in de Concacaf Caribbean Cup in winst om te zetten ondanks de ploeg tot twee keren toe een voorsprong nam verloren ze uite...

Mede- gastland Canada is het tournooi  om de Concacaf Gold Cup  dinsdagavond  begonnen met een gelijkspel  tegen Guadeloupe  en Guatemala won  van Cuba.

Guadeloupe  begon met zelf vertrouwen aan de  wedstrijd,  na een uitstekende kwalificatie in de voorrondes waar er overtuigend  werd gewonnen  van Guyana en Antiqua/ Barbuda.Ook tegen het zwak startende Canada begon de ploeg heel goed want na 23 minuten spelen in de 1ste helft was het Thierry Ambrose die Guadeloupe  op een 1-0 voorsprong bracht. Canada  moet het doen zonder Tajon Buchanon,  Jonathan David en Alphonso Davies van Bayern Munchen. Toch gelukte  het Canada  om kort voor rust de gelijkmaker  te scoren.

In de 2de helft pakte Canada  de zaken anders aan en via een own goal van Meddy Lina kwam Canada  op een 2-1  voorsprong. In  blessure  wist het dapper strijdend Guadeloupe  toch nog gelijk te maken en de eindstand  te bepalen op  Canada 2 en Guadeloupe  2.  In de andere wedstrijd won Guatemala  met 1-0  van Cuba.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportCanada start Gold Cup met gelijkspel