zondag 3 december 2023
31.1 C
Paramaribo
1.7 C
Amsterdam
5
(1)

Camp Nou moet een pressure coker worden volgend week

lees ook ...

Feyenoord uitgeschakeld in Championsleague

De Nederlandse club Feyenoord is dinsdag uitgeschakeld in de Championsleague door de 1-3 nederlaag tegen de Spaanse club Atletico Madrid. Feyenoord verloor dinsdag in de groepsfase van Championslea...

Xavi  Hernandes de coach van FC Barcelona  vindt 1-1  een goed uitgangspunt voor volgend week

We wisten dat ze in eigen huis goed weerstand zouden  bieden, ze hebben veel op de counter gespeeld , fysiek en  mentaal  waren ze erg goed.Ze gingen als de duivel tekeer tijdens hun counteraanvallen en we hadden vooral in de eerste helft daar geen antwoord op,  ook hun veld werkte niet mee, de dag voor de wedstrijd tijdens de training merkten we al dat het veld niet mee gaf en we ons normaal spel niet zouden kunnen spelen, maar het eind resultaat is belangrijk voor ons gaf trainer Xavi  aan tijdens de persconferentie na de wedstrijd.

Xavi ging ook in op de vroegtijdige wissel van Gerard Pique. Al een paar weken klaagt hij van pijnen in zijn benen en vandaag had hij er wel veel last van en toen moest hij maar gewisseld worden.Het blijkt dat de blessure van Pique  niet zo ernstig is, met wat rustdagen zal het wel gaan, ik hoop dat hij volgend week donderdag weer fit zal zijn.

Frenkie de Jong die in de 2de helft kwam invallen, liet direct daarna van zich spreken, een prachtige combinatie tussen hem en Fernan Torres  werd  prachtig ingeschoten  door  Fernan Torres, daardoor was de gelijkmaker een feit.  Heel vroeg in de tweede helft nam  Frankfurt een 1-0 voorprong gescoord door Ansgar Knauff. In de 1ste helft besloot de arbiter geen penalty te geven aan Frankfurt, na de beelden te hebben gezien en gaf aan dat het geen overtreding in het straschop gebied was.Lucas Tuta kreeg tien minuten voor tijd zijn tweede gelekaart en mocht de kleedkamer gelijk opzoeken.In de eindstand kwam er geen verandering. Barcelona – Frankfurt 1-1. Volgend week donderdag wordt de return in Camp Nou gespeeld.

De andere uitslagen in de Europaleague :  Westham United- Olympic Lyon 1-1   Bode/Glimt vs AS Roma 2-1  Leipzig – Atalanta 1-1

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportCamp Nou moet een pressure coker worden volgend week