woensdag 21 februari 2024
32 C
Paramaribo
9 C
Amsterdam
0
(0)

Cameroen selecteert U-17 speler die veel ouder lijkt

lees ook ...

NATIO Suriname speelt oefen interlandwedstrijden in Nederlan...

De Nationale  senioren voetbalselectie van Suriname speelt in de maand maart twee oefen interland wedstrijden in Nederland. NATIO Suriname zit vanaf bondscoach Aron Winter zijn contract niet werd v...

Het selecteren van een U-17 speler voor de Nationale voetbalselectie van Cameroen roept vele vraagtekens op daar blijkt dat de speler in principe veel ouder moet zijn dan 17 jaar.

De speler zelfs beweerd dat hij niet ouder is dan 17 jaar om voor Cameroen uit te komen tijdens de Afrika Cup of Nation (AFCON) die vanaf 13 januari 2024 in Invoorkust wordt gehouden. Volgens de Cameroen voetbalfederatie is Nathan Douala in 2006 geboren en zal hij met zijn 17 jaar zijn debuut maken in de selectie van Cameroen. Op grond van de informatie is hij opgeroepen door coach Rigobert Song.

Het probleem begon toen de speler zijn paspoort of ID kaart moest brengen voor bewijs. Merkwaardig genoeg kon nergens in zijn papieren achterhaald worden dat hij ouder is dan 17 jaar.Douala speelt op het middenveld voor de club Victoria United en wordt gezien als een van de jonge talenten van Cameroen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportCameroen selecteert U-17 speler die veel ouder lijkt