Amsterdam
5
(1)

Cadiz stunt tegen Barcelona in Camp Nou

De kampioen 2022 in de NBA de Golden State Warriors verloren dinsdagavond de play-in game van de Sacramento Kings met 94-118. Het seizoen voor Stephen Cuury en de Waariors zit er dus nu al op. ...

Laagvlieger in de La Liga  Cadiz  weet met 1-0 te winnen van Barcelona

Barcelona die de vorige week in de kwartfinale verloor van Frankfurt , leed zondagmiddag een zeldzame 0-1 nederlaag tegen  laagvlieger Cadiz,  ondanks Memphis Depay en Frenkie de Jong een basisplaats wisten te veroveren,  Luuk de Jong kwam in de tweede helft invallen.In de 1ste helft zagen we een duidelijk beter gemotiveerde spelend Cadiz. Barcelona kon maar niet in haar bekende vorm komen. Het bleef na 45 minuten spelen in de 1ste helft op 0-0

De 2de helft was nauwelijks 3 minuten oud of Cadiz scoorde de 1-0. Het was Luca Perez die profiteerde van een blunder van doelman Ter Stegen. Ondanks de vele kansen in de 2de helft kon Barcelona niet tot scoren komen, ook het inbrengen van Luuk de Jong  hielp niet..Aangezien er geen verandering kwam op het score-bord, wint Cadiz verdient met 1-0 van Barcelona, die ondanks de nederlaag op de 2de plaats blijft van de La Liga, met een wedstrijd minder gespeeld. Barcelona komt donderdag weer in actie in de La Liga