Amsterdam
0
(0)

Cadiz geeft zich vrij laat in de ontmoeting gewonnen tegen RealMadrid

De Nationale voetbalselectie van Suriname speelde zondag in Almere City een oefeninterland wedstrijd tegen de selectie van Martinique en wist een teleurstellend 1-1 gelijkspel uit de bus te halen. ...

Real Madrid scoorde zaterdagmiddag vrij laat  twee doelpunten in  de ontmoeting tegen  Cadiz in de La Liga en behaalde daardoor 3 belangrijke punten

Het is de ploeg van Cadiz vooral in de 1ste helft aardig gelukt om de aanvalslinie van RealMadrid  van scoren af te houden, ondanks de vele kansen van RealMadrid, hield de verdediging van  Cadiz staande, waardoor ploegen de rust ingingen met een blanco stand (0-0).

Ook in de 2de helft bleef Cadiz met 5 tot 6 man achterin,het was duidelijk dat Cadiz tenminste een punt wilde pakken en in deze wedstrijd en dat is hun in de laatste 10 minuten van de wedstrijd duur komen te staan,het was verdediger Nacho van RealMadrid die uiteindelijk via een prachtig afstand schot een opening vond in de verdediging van Cadiz en twee minuten later was het Asensio die het tweede doelpunt in tikte,ongeveer in dezelfde hoek als het eerste doelpunt.Real Madrid wint uiteindelijk met 2-0. Ondanks de  overwinning blijft de achterstand met koploper Barcelona  13punten,die zondag uitspeeld tegen Girona.