vrijdag 9 december 2022
28.9 C
Paramaribo
1.9 C
Amsterdam
0
(0)

Burleson en Bendt afwezig op online sneldamtoernooi

lees ook ...

La Lakers winnen in de NBA van Milwaukee Bucks

De La Lakers die een slechte start kenden in de NBA competitie hebben vrijdagavond met 133-129 kunnen winnen van de Milwaukee Bucks waarbij Anthony Davis 44 punten scoorde. Los Angeles Lakers wist ...

Voor het online sneldamtoernooi, dat zaterdag en zondag wordt gehouden hebben zich  tot nu toe 23 spelers geregistreerd die behoren tot de (sub)top. Onlinetoernooien zijn fraudegevoelig. De dambond is zich hiervan bewust en daarom wordt er gewerkt met een speciaal programma om dit te elimineren.

Er wordt veel spanning en strijd verwacht. John Schmeltz, de broers Niaaz en Arief Salarbaks en Arwien Bhagwandas zijn van de partij, maar toppers als Guno Burleson en Gerson Bendt hebben zich niet opgegeven. “Zij hebben nooit meegedaan met een onlinetoernooi van de bond,” zegt ondervoorzitter Don Carlos Elliot van de Surinaamse Dambond. Eigenlijk zegt hij daarmee, dat dit hem niet verrast.

“In elk snel damtoernooi kan je vijf punten pakken, dus als je één mist heb je al een achterstand in de strijd om het snel damkampioenschap”, vertelt hij. Volgens hem doen dammers, die het eerste toernooi hebben gemist, daarom niet mee aan de vervolgtoernooien.

De ondervoorzitter is ervan verzekerd, dat de kans klein is om zaken mis te laten gaan.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBurleson en Bendt afwezig op online sneldamtoernooi