maandag 22 april 2024
30 C
Paramaribo
9.9 C
Amsterdam
0
(0)

Brooklyn Nets schorst Irving na antisemitische post

lees ook ...

NBA Philadelphia plaatst zich voor de Play-offs

De Philadelphia 76ers heeft zich woensdagavond weten te plaatsen voor de NBA Play-offs door de 105-104 overwinning op Miami Heat. Een nagelbijter wedstrijd heeft de 76ers zich alsnog weten te plaat...

Sterspeler van de Brooklyn Nets Kyrie Irving is door de leiding van de NETS voor 5 wedstrijden geschorst

Irving heeft op social media promotie gemaakt voor een documentaire die als antisemitisch wordt ervaren en na de commotie die daarover was ontstaan weigerde hij zijn excuses aan te bieden. Nu de Nets hem een schorsing hebben opgelegd is Irving bereidt zijn excuses aan te bieden.

In een uitgegeven verklaring laat de Brooklyn Nets weten zeer ontsteld te zijn door  de eerste reactie van Irving.De schorsing wordt opgelegd omdat de actie van Irving in strijd is met de normen en waarden van de club en omdat dit het team kan schaden.Gelukkig kwam Irving na de schorsing te hebben aangehoord alsnog met het aanbieden van zijn excuses.Mijn excuses aan alle joodse families en gemeenschappen die geketst en getroffen zijn door mijn post,het spijt mij dat ik jullie heb pijn gedaan schreef hij op Instagram.Brooklyn Nets en Irving hebben naar aanleiding hiervan ieder 500.000 US dollar aan organisaties die zich inzetten tegen haat en introlerantie geschonken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBrooklyn Nets schorst Irving na antisemitische post