woensdag 31 mei 2023
26.8 C
Paramaribo
20.4 C
Amsterdam
0
(0)

Brian Tevreden Direkteur voetbal zaken in Suriname

lees ook ...

UEFA neemt binnenkort besluit over Negreira Case Barcelona

De UEFA  zal  in de komende weken een besluit nemen over het zogeheten Negreira Case van Barcelona waarbij de club ervan  wordt beschuldigd arbiters te hebben omgekocht om westrijden in hun voordeel t...

Na Aron Winter  en Henk Ten Cate  gaat ook Brian Tevreden aan de slag bij de Surinaamse voetbalbond  en wel als Direkteur voetbal zaken.

De 41-jarige oud-speler van ondermeer Fc Volendam en Fc Emmen wordt er Direkteur voetbalzaken en is enthusiastic over de talented vijver waaruit Natio mogelijk kan gaan  vissen. Tevreden die al een functie vervuld als adviseur maakte zelfs het nieuws over zijn taak wereldkundig. Een van de taken van Tevreden, die tussen 2016 en 2018 Technisch Director  van Reading was, is het werven van nieuwe internationals. ” Je hebt gigantic veel talent in Suriname.  Een van de namen die in verband wordt gebracht met een interland carriere  bij  Suriname  is die van Leeds United aanvaller Crysencio Summerville.Andere gegadigen zijn Gyrano Kerk ( Hertha Bsc) Jean Paul Boetius ( Trabzonspor) Jairo Riedewald ( Crystal Palace).

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBrian Tevreden Direkteur voetbal zaken in Suriname