Suriname ALTIJD Dichtbij

Sport

Brazilië verslaat Italië met 1-0 en gaat door naar achtste finales

Geplaatst

op

door

Brazilië heeft bij het WK in Frankrijk z’n tweede overwinning geboekt met 1-0 van Italië. Ze eindigen hiermee derde in de groep.

De groepswinst gaat naar Italië dat ook zes punten verzamelde, en een beter doelsaldo heeft. Tweede in de groep is Australië dat met 4-1 te sterk was voor Jamaica.

Marta scoort vanuit een penalty haar 17e doelpunt op een Mondiaal toernooi

Marta

De Braziliaanse Marta (33) heeft een record op haar naam kunnen bij schrijven. Marta wist een penalty te benutten en maakte daarmee haar zeventiende WK-goal. Geen man of vrouw maakte ooit meer goals op een mondiale eindronde. 

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Sport

Renato Sanches ontevreden bij Bayern München

Geplaatst

op

door

De getalenteerde voetballer heeft het niet naar zijn zin bij Bayern München. Hij wilt graag meer speeltijd hebben, afgelopen seizoen was dit geenszins het geval. Sanches heeft dit tijdens het trainingskamp in de Verenigde Staten kenbaar gemaakt aan de trainer en aangegeven dat hij wilt vertrekken.

De Duitse topclub Bayern München is niet van plan om de 21 jarige middenvelder te laten gaan. “Renato Sanches blijft:, reageert trainer Niko Kovac. “We hebben met hem gesproken en hem verteld dat we hem graag willen behouden. Natuurlijk heeft hij na het afgelopen seizoen nagedacht wat hij kan doen. Maar we hebben hem de redenen voor zijn geringe speeltijd verklaard en dat heeft hij ingezien. Hij ziet zijn toekomst hier.”

Renato Sanches is in 2016 door Bayern München gecontracteerd en overgenomen van Benfica. De speler heeft tot heden nog geen basisplaats weten te bemachtigen in het 1e van Bayern. Sanches weet dat er clubs geïnteresseerd in hem zijn, waar hij weet wel speeltijd te kunnen verkrijgen. Trainer Niko Kovac ziet een vertrek van de speler niet zitten.


Lees verder

Sport

Nederland vs Japan Finale World Port Tournament in Rotterdam

Geplaatst

op

door

De Nederlandse honkballers staan zondag in de finale van het World Port Tournament in Rotterdam tegenover Japan.

De Japanners wonnen het Aziatische onderonsje met Taiwan met 8-1 en plaatsten zich daardoor ook voor de eindstrijd. Japan legde de basis voor de zege al in de eerste inning, waarin het vier punten maakte.

Oranje begon het World Port Tournament een week geleden ook tegen Japan. De ploeg van bondscoach Evert-Jan ’t Hoen won toen na verlenging met 6-5. Nederland verloor daarna van de Verenigde Staten (0-5) en Curaçao (2-3), maar dankzij twee zeges op Taiwan (4-1 en 8-0) en de VS (13-3) bereikten de honkballers alsnog de eindstrijd van het toernooi. Het duel met Japan begint om 13.30 uur.

ANP

Lees verder

Meest gelezen

X