woensdag 17 juli 2024
28 C
Paramaribo
21.3 C
Amsterdam
5
(1)

Brazilie lijdt pijnlijke nederlaag tegen Senegal

lees ook ...

Laurent Blanc nieuwe coach Arabische ploeg Al-lttihad

De 59-jarige Laurent Blanc volgt de Argentijnse Marcelo Gallardo als coach op bij de Arabische club AL -lttihad waar onder andere Karim Benzema en N'Golo Kante spelen. Het is voor Blanc zijn 2d...

5-voudig Wereldkampioen  Brazilie leed dinsdagmiddag een gevoelige nederlaag in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Senegal en verloor met 2-4.

De kwartfinalist van het afgelopen Worldcup in Qatar Brazilie speelde zonder sterspeler NeymarJr die nog herstellende is van een blessure, maar wel met sterren als Vinicius Jr, Eder Militao en Marquinos, verscheen Brazilie  aan de aftrap tegen Senegal  met Sadio Mane in de basis.

Het was toch Brazilie die na 11 minuten spelen de score opende door een doelpunt van  Lucas Paqueta maar daarna was het Habib Diallo die ploegen op gelijke hoogte bracht 1-1  dat was ook de ruststand.

In de 2de helft hielp Marquinos  van Brazilie  Senegal aan een 2de doelpunt door in eigen doel te scoren. Sadio Mane bracht de stand op 3-1 maar Marquinos  herstelde zijn fout en scoorde nu wel voor Brazilie. Het was sterspeler  Sadio Mane die uiteindelijk de eindstand  bepaalde op  4 voor Senegal en 2 voor Brazilie.

De President van Brazilie  heeft de vorige week flink afgegeven op de Braziliaanse voetbalbond. Het kan toch niet dat we niet eens een coach hebben, het voetbal  van Brazilie stelt niets meer voor, niemand is meer bang voor ons. We hebben niet meer de kwaliteit van spelers die we toen hadden als  in 1970. De hedendaagse spelers vinden het niet meer een eer om voor hun  land uit te komen alles draait bij hun om geld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBrazilie lijdt pijnlijke nederlaag tegen Senegal