vrijdag 24 maart 2023
26.8 C
Paramaribo
11.7 C
Amsterdam
0
(0)

Braziliaanse Sportpaus Nuzman 30 jaar achter de tralies

lees ook ...

Feyenoord wint klassieker in Amsterdam Arena, stap richting ...

In een uitverkochte Amsterdamse Johan Crujff arena stond de klassieker Ajax tegen Feyenoord op het programma. Feyenoord kan bj winst zes punten los komen van Ajax. en een goede stap maken richting t k...

 

Carlos Arthur Nuzman, voormalig voorzitter van het Braziliaans Olympisch comite hoort uitspraak van 30 jaar tegen zich uitspreken.

De 79 jarige Carlos Arthuz Nuzman is door een rechter in Brazilie schuldig bevonden aan corruptie tijdens zijn periode  als voorzitter van het Braziliaans Olympisch Comite en de grote baas achter de olympische spelen van Rio de Janeiro in 2016. Nuzman maakte volgens de rechter deel uit van een criminele organisatie, witwassen en deviezensmokkel.Hij zou ook ervoor hebben gezorgd dat tijdens  het aanwijzen van de Olympische spelen 2016 enkele leden hun stem recht hadden verkocht zodat Brazilie in aanmerking kon komen voor het organiseren van de spelen in 2016. Enkele leden die toen door de mand zijn gevallen hebben bekend flinke bedragen te hebben  ontvangen  van Nuzman om voor Brazilie te stemmen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBraziliaanse Sportpaus Nuzman 30 jaar achter de tralies