zondag 14 juli 2024
30 C
Paramaribo
20.6 C
Amsterdam
0
(0)

Braziliaanse club wil 45 miljoen euro voor speler

lees ook ...

COPA America2024/ USA bondscoach ontslagen

De Amerikaanse voetbalbond heeft de 50-jarige bondscoach Gregg Berhalter ontslagen naar aanleiding van de slechte resultaten tijdens de Copa America 2024. De oud- international wordt verantwoor...

De Braziliaanse club Atletico Paranaense wil tenminste 45 miljoen Euro hebben voor hun speler Vitor Roque die volop in de belangstelling staat van verschillende  Europese topclubs. Een delegatie van Atletico Paranaense was het afgelopen weekend in Engeland en heeft gesprekken  gevoerd met Chelsea, Arsenal en PSG  over een mogelijke transfer van Vitor Roque.

Vitor is een 18jarige aanvaller  en mocht een paar weken geleden zijn debuut maken in het senioren elftal van Brazilie.De delegatie was ook opbezoek bij Barcelona. Vitor wilt graag voor Barcelona  uitkomen.

Aan Barcelona is  door de delegatie voorgehouden indien zij Vitor graag willen inlijven, Barcelona een transfer som 45 miljoen euro zal moeten betalen. Het is vrijwel ondenkbaar dat Barcelona zoveel wilt uitgeven voor een speler van 18 jaar uit de Braziliaanse  competitie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBraziliaanse club wil 45 miljoen euro voor speler