vrijdag 19 april 2024
31 C
Paramaribo
9.7 C
Amsterdam
0
(0)

Braziliaanse club wil 45 miljoen euro voor speler

lees ook ...

Makato Hasebe kondigt pensioen in de voetballerij aan

De 40-jarige Japanner Makato Hasebe die uitkomt voor de Duitse club Eintracht Frankfurt heeft aangegeven aan het eind van het seizoen een punt te zetten achter zijn actieve voetbalcarriere. " I...

De Braziliaanse club Atletico Paranaense wil tenminste 45 miljoen Euro hebben voor hun speler Vitor Roque die volop in de belangstelling staat van verschillende  Europese topclubs. Een delegatie van Atletico Paranaense was het afgelopen weekend in Engeland en heeft gesprekken  gevoerd met Chelsea, Arsenal en PSG  over een mogelijke transfer van Vitor Roque.

Vitor is een 18jarige aanvaller  en mocht een paar weken geleden zijn debuut maken in het senioren elftal van Brazilie.De delegatie was ook opbezoek bij Barcelona. Vitor wilt graag voor Barcelona  uitkomen.

Aan Barcelona is  door de delegatie voorgehouden indien zij Vitor graag willen inlijven, Barcelona een transfer som 45 miljoen euro zal moeten betalen. Het is vrijwel ondenkbaar dat Barcelona zoveel wilt uitgeven voor een speler van 18 jaar uit de Braziliaanse  competitie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBraziliaanse club wil 45 miljoen euro voor speler