maandag 26 februari 2024
33 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
0
(0)

Braziliaans talent Victor Roque sluit zich in december aan bij Barcelona

lees ook ...

Gelijkspel in eerste Suriname Major League

In een goed bezette Dr. Ir. Franklin Essed stadion hebben  Robinhood en Transvaal het op een 1-1 gelijkspel gehouden in de openingswedstrijd van de Suriname Major League Soccer. De Suriname Maj...

De 18-jarige Braziliaans talent en speler van Atletico Paranaense Victor Roque zal zich volgend maand december in Spanje aanmelden bij zijn nieuwe club Barcelona.

Barcelona heeft van de LA Liga groenlicht gehad om Victor Roque eerder toe te voegen aan de selectie nu bekend is dat Gavi zeker voor 9 maanden is uitgeschakeld.Het ligt in de bedoeling om Roque zijn laatste 4 wedstrijden te spelen voor Paranaense en daarna zich aan te melden bij Barcelona en dat is zo rond 20 december. Roque, die ook een paar weken uit de rolatie was vanwege een blessure is nu volledig hersteld en maakt zijn rentree zaterdag in de Braziliaanse competitie voor zijn club Atletico Paranaense.Na zijn laatste wedstrijd op 6 december krijgt hij 2 weken vakantie en meldt hij zich dan aan in Spanje.Barcelona betaalde een bedrag van 30 miljoen euro voor deze talent volle Braziliaanse spits.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBraziliaans talent Victor Roque sluit zich in december aan bij Barcelona