zaterdag 18 mei 2024
23.4 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
0
(0)

Borussia Dortmund koerst richting finale Championsleague

lees ook ...

Minder geld voor Dortmund bij winnen Championsleague

De Duitse ploeg Borussia Dortmund die PSG uitschakelde in de halve finale van de Champions league zal bij het winnen van de beker met de grote oren minder verdienen dan wanneer de ploeg de wedstrijd v...

De Duitse club Borussia Dortmund heeft met de 1-0 overwinning in huis een goede basis gelegd om zich komende week te plaatsen voor de finale van de Championsleague.

Waar Bayern Munchen en Real Madrid dinsdag goed voetbal lieten zien in de halve finale van Champions league was de wedstrijd van woensdag tussen Borussia Dortmund en PSG een tegenvaller. Weinig spektakel te zien in de wedstrijd, los van het enig doelpunt in de wedstrijd. Dortmund ontving PSG in het  Signal Iduna Park. Beide teams mogen van geluk spreken dat ze nog in de Championsleague zitten. want Dortmund had de nodige moeite met Atletico Madrid en PSG kon met behulp van de arbiter langs Barcelona gaan.

Het enig doelpunt werd in de 1ste helft gescoord door Niclas Fullkrug. In de 2de helft kreeg PSG wat meer kansen om tenminste een gelijkspel uit de bus te halen, maar 2 keer schoot Kylan Mbappe tegen de paal. Volgend week dinsdag wordt de return in Parijs gespeeld. Dortmund heeft aan een gelijkspel voldoende om zich te plaatsen voor de finale trwijl PSG verplicht is te winnen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBorussia Dortmund koerst richting finale Championsleague