maandag 26 februari 2024
33 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
0
(0)

Bondscoach van Curacao Dick Advocaat ziet het eiland op WK2026

lees ook ...

Hansi Flick heeft geen interesse in een terugkeer als coach...

De voormalige coach van Bayern Munchen  Hansi Flick heeft duidelijke aangegeven  geen interesse te hebben in een mogelijke terugkeer als coach van Bayern Munchen. De ploeg van Bayern Munchen verloo...

De 76-jarige Nederlandsetrainer Dick Advocaat die sinds kort  is aangesteld als bondscoach van de Nationale voetbalselectie van Curacao heeft tijdens zijn eerste persconferentie op het eiland aangegeven dat WK2026 haalbaar is voor Curacao.

” Natuurlijk moet je groot dromen ” en zolang er een goede organisatie is an is het halen van WK2026 in Canada, Mexico en USA wel haalbaar voor Curacao” zegt een optimistisch Dick Advocaat tijdens zijn 1ste persconferentie als bondscoach van Curacao. Dick Advocaat is door de Curacaose voetbalbond FFK binnengehaald om ervoor te zorgen dat Curacao zich voor het eerst plaatst op een World Cup. Voor Advocaat is ook belangrijk dat er meer goede spelers met een Curacao roots gaan meedoen, in de afgelopen jaren hebben veel goede spelers afgehakt omdat de vooruitzichten niet duidelijk waren en we willen daar verandering gaan brengen.

Khalid Sinouh is aangesteld als Technisch -direkteur, Cor Pot assistent bondscoach en kees Jansma als perschef.Er zijn nu gesprekken gaande met een aantal goede spelers, sommige hebben al een keuze gemaakt, anderen moeten we nog overtuigen, maar we zijn op de goede weg.Ondanks aandringen van journalisten wilde Advocaat vooralsnog geen namen prijsgeven. ” We zijn hier op het eiland met een missie en die zullen met uw ondersteuning tot een goede einde brengen” mt deze woorden sloot de nieuwe bondscoach van Curacao zijn 1ste persconferentie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBondscoach van Curacao Dick Advocaat ziet het eiland op WK2026