vrijdag 29 maart 2024
34 C
Paramaribo
10.6 C
Amsterdam
0
(0)

Bondscoach NATIO Stanley Menzo maakt kennis met de Pers

lees ook ...

NBA La Lakers na twee verlengingen langs Milwaukee Bucks

De La Lakers hebben dinsdagavond zonder Lebron James in de NBA competitie een achterstand van negentien punten weten om te zetten in een 128-124 overwinning na twee verlengingen. Lebron James, ...

Tijdens een persconferentie vrijdagmiddag in het gebouw van de SVB ” OWRU CUL”‘ stond Stanley Menzo de pers te woord

De Surinaame pers heeft vrijdagmiddag in Owru Cul gebouw flink van de gelegenheid gebruikt gemaakt om  niet alleen kennis te maken met de nieuwe bondscoach maar ook een aantal kritische vragen te stellen aan de nieuwbakken bondscoach van NATIO Stanley Menzo

De bondscoach  zal werken in Suriname, maar meer op Aruba bij zijn gezin zijn en vandaar uit de zaken verder uitstippelen, hij zal flink gebruik maken van de ervaringen van zijn assistent = coach  Roberto Godeken.De komende dagen zal meer bekendheid gegeven worden hoe zijn technische staf er precies uit zal zien.

Er is  voor zaterdag  een training gepland met de locale spelers, terwijl de spelers uit Europa zondag in suriname worden verwacht. Het gaat voorlopig om ongeveer 7 spelers onder andere Ryan Donk, Leerdam, Koolwijk,  Abena,  de keepers  Haan en Korte.

Vanwege de perikelen rond de vorige bondscoach en het bestuur van de SVB, zijn niet alle spelers happig om weer voor NATIO uit te komen, ze willen weten wat is er verandert, wat zijn de doelstellingen. Er wordt ook nog met een nieuwe groep Diaspora spelers gesproken,hun paspoorten moeten nog in orde worden gemaakt.

Er zal iemand worden aangewezen om de communicatie met de pers goed te laten verlopen.Suriname speelt om 28 januari tegen Guyana en 1 februari tegen Barbados. Helaas worden de wedstrijden zonder publiek gespeeld. De wedstrijden zullen wel live worden uitgezonden via radio en televisie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBondscoach NATIO Stanley Menzo maakt kennis met de Pers