vrijdag 19 april 2024
30 C
Paramaribo
6.9 C
Amsterdam
4
(1)

Bondscoach NATIO maakt kennis met voetbaltrainers

lees ook ...

Transvaal verstevigd koppositie in Suriname Major League

De ploeg van Transvaal  heeft na de overwinning op Intermoengotapoe zondagavond afstand genomen van de andere clubs op de standenlijst. De Suriname Major League kende een aantal leuke wedstrijd...

Bondscoach van NATIO  Stanley Menzo had een vruchtbare ontmoeting met de surinaamse trainers.

Stanley Menzo, bondscoach van NATIO , heeft  op  zaterdagmiddag een meeting met de trainers van de verschillende topclubs  in het SVBgebouw Owru Cul  gehad .  De goede opkomst van de trainers geeft aan dat de nieuwe bondscoach de volledige ondersteuning heeft van de trainers.

Tijdens de meeting, die meer  een kennismakings karakter had werd er ook van gedachte gewisseld over de afgelopen twee wedstrijden van NATIO tegen  Barbados en Guyana en hoe denkt de nieuwe bondscoach zaken de nationale voetbalselectie anders aan te pakken.Hoe zal het contact tussen de bondscoach en de trainers  verder verlopen.

De aanwezige trainers hebben ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om enkele kritische vragen te stellen zoals waarom is er gekozen voor Hahn  in het doel en niet voor Kohinor ,  waarom  waren de twee wedstrijden niet geregisteerd bij de FIFA, hoe kunnen de lokale spelers zich optrekken aan de diaspora spelers  en wanneer is de eerst volgende wedstrijd van NATIO en tegen wie.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBondscoach NATIO maakt kennis met voetbaltrainers