woensdag 17 april 2024
26 C
Paramaribo
6 C
Amsterdam
0
(0)

Boksen ” I am not done with boxing” zegt Francis Ngannou

lees ook ...

Paris2024 World Athletics looft bonus uit tijdens Olympisch...

De World Athletics is de eerste internationale sportfederatie die een extra bedrag beschikbaar stelt voor de kampioenen tijdens de aanstaande Olympische Spelen in Parijs. Wie een gouden medaill...

De 34-jarige zwaargewicht wereldkampioen bokser Anthony Joshua heeft vrijdagavond in Saudi Arabie voormalig UFC wereldkampioen  Francis Ngannou reeds in de tweede ronde naar het canvas gestuurd.

Het gevecht tussen Wereldkampioen Anthony Joshua en uitdager Francis Ngannou was gepland voor 10 ronden, maar Joshua heeft  het niet zover laten komen. In de 1ste ronde sloeg hij Ngannou al neer, maar die stond voor 10 tellen weer op de been.In de 2de ronde zag Joshua weer eens een opening in de verdediging van Ngannou en dit keer was het wel echt raak want Ngannou bleef  na de harde slag van Joshua  enkele seconden nin de ring liggen. Toen hij  weer bij kwam was het gevecht voorbij.

“I’am not done with boxing” woorden van Francis Ngannou na het gevecht tegen Anthony Joshua, nadat hij in de 2de ronde knockout werd geslagen. ” Ik heb geen plannen om weg te lopen van boksen, ondanks de zware nederlaag tegen Joshua, het was echt niet mijn dag, hij was gewoon de betere vandaag, het voelt niet prettig aan,maar dit hoort gewoon bij het leven “. Voor de 37-jarige MMA Fighter was het zijn 2de boksgevecht, eerder verloor hij van Tyson Fury.

Anthony Joshua zette een perfect gevecht neer, waar hij vanaf het begin van het gevecht de zaak totaal domineerde.In de 1ste ronde kwam Ngannou met de schrik vrij,maar in de 2de ronde maakte ik het karweitje af zei Joshua nog op de persconferentie. Joshua won 4 maanden geleden  de WBC titel van Tyson Fury, in een gevecht van 10 ronden. Ngannou is nog nooit eerder profbokser geweest, hij was wereldkampioen bij de UFC in de zwaargewicht divisie. Van Anthony Joshua krijgt Ngannou een rematch.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBoksen " I am not done with boxing" zegt Francis Ngannou