zaterdag 25 mei 2024
30 C
Paramaribo
14.9 C
Amsterdam
0
(0)

Bodybuilding/ Eddy Wilson voor de derde keer kampioen Roger Boyce World Cup

lees ook ...

Xavi Hernandez officieel geen trainer meer van FC Barcelona

De 59-jarige Duitse trainer Hansi Flick wordt de komende week voorgesteld als de nieuwe coach van FC Barcelona en tekent een contract van een jaar met de club met een optie tot verlenging. Flick zi...

Eddy Wilson werd voor de derde achtereenvolgende keer winnaar van de Roger Boyce World Cup die het afgelopen weekend op Barbados werd gehouden.

Suriname heeft bij de Bodybuilding Open klasse, de hoofdwedstrijd bij de Roger Boyce World Cup volledig gedomineerd. De top 3 was een compleet Surinaamse aangelegenheid. Eddy Wilson wist de titel voor de 3de achtereenvolgende keer te pakken. Soepe Koese en Jermain Karg moesten uitmaken wie op de 2de plaats zou eindigen. Het was Soepe die uiteindelijk aan het langste eind trok en de 2de plek opeiste. Karg eindigde daardoor op de 3de plaats.

In een sterk deelnemersveld lukte het Fabian Wehl niet om de finale te halen. Het publiek was bijzonder onder de indruk van de Surinaamse massa monsters.” De kroon op het harde werk dat ik in de voorbereiding heb gestopt” zei Wilson na afloop. Het is overigens de eerste keer dat 3 surinamers moesten strijden om de 3 belangrijke plekken.

In de amateur klasse werd Anthony Nekrui kampioen van de Masters Bodybuilding. Rudolph Getrouw werd kampioen in de klasse Bodybuilding 70 kg.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBodybuilding/ Eddy Wilson voor de derde keer kampioen Roger Boyce World Cup