woensdag 6 december 2023
23.9 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
0
(0)

Bodybuilders in de top 5 van de IFBB Mr World 2023

lees ook ...

Sisay Lemma wint met looptijd van 2.01.48 sec Marathon van V...

De Ethiopier Sisay Lemma  heeft zondag de Marathon van Valencia gewonnen en wel met een tijd van 2.01.48 sec. Voor de Ethiopier Sisay Lemma, winnaar van de Marathon van Valancia was zijn finish...

De Surinaamse bodybuilders die het afgelopen weekend Suriname hebben vertegenwoordigd in de IFBB Mr World in de UAE hebben een plaatst kunnen bemachtigen in de Top 5 in hun gewichtsklasse.

De bodybuilders Eddy Wilson en Soepe Koese hebben de top 5 gehaald van de IFBB Mr World 2023 afgelopen weekend in de UAE. Eddy Wilson werd 3de in de boven 95 kg gewichtklasse en Soepe eindigde op de 5de plaats in de categorie tot 95 kg. Randal Haakmat wist zich helaas niet te plaatsen  voor de finale in de Classic Physique categorie.Randal nam deel in een zeer zware  Open klasse wat inhield dat hij het moest opnemen tegen zwaardere en grotere deelnemers wat doorgaans niet het geval is.Behalve de 3de plaats won Eddy Wilson ook de People’s Choice Award.

De Bodybuilders reizen woensdag richting Spanje , waar ze zullen deelnemen aan de Arnold Classic Madrid. Soepe en Wilson zullen meedoen in de Bodybuilding Open klasse, wat betekent dat ze het ook tegen elkaar zullen opnemen. Randal Haakmat doet in Spanje mee in de Classic Physique klasse.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBodybuilders in de top 5 van de IFBB Mr World 2023