5
(2)

Blunder Onana kost Ajax de kwartfinale

De 40-jarige Japanner Makato Hasebe die uitkomt voor de Duitse club Eintracht Frankfurt heeft aangegeven aan het eind van het seizoen een punt te zetten achter zijn actieve voetbalcarriere. " I...

Doelman  Onana verkeek  zich in de 2de helft op een onschuldig balletje dat Ajax fataal werd

Ook  in de Arena wist Ajax niet te winnen van de portugese ploeg Benfica.De eerste wedstrijd in portugal werd een 2-2 gelijkspel. In de Arena had Ajax dinsdagmiddag geen ander keus dan tegaan voor een overwinning. Ook in deze wedstrijd liet het team van coach Ten Hag zien hoe het niet moet,  het niet benutten van de opgelegde kansen zowel in de eerste als tweede helft van de wedstrijd

Benfica benutte via de speler Darwin Nunez, een van de zeldzame kansen en dat was voldoende om de kwartfinale van de Championsleague te halen.Een doelpunt die voorkomen had kunnen worden als doelman Onana niet zo nonchalant was.Ajax kende in de groepsfase de 100%, helaas niet in de knockout fase..De tegenstander van Benfica wordt vrijdag na de loting bekendgemaakt.