woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
5
(2)

Blunder nieuwe bondscoach Natio Suriname

lees ook ...

Ajax verliest arbitragezaak van Tagliafico’s agent

Ajax heeft  maandag een nederlaag geleden in een arbitragezaak tegen de zaakwaarnemer van Nicolas Tagliafico waarbij de club de Argentijnse spelersmakelaar van Tagliafico nog eens 100.000 euro moet be...

De nieuwe bondscoach van NATIO Suriname Stanley Menzo maakte gelijk na zijn aanstelling zijn eerste blunder met het intrekken van de oproep van Dylan Vente in de voorselectie.

Bondscoach Stanley Menzo en zijn rechterhand Brian Tevreden hadden Dylan Vente zijn naam geplaatst op de voorselectie lijst van NATIO Suriname voor de oefenwedstrijd op 24 maart. Maar een paar uren na de persconferentie werd de naam van Dylan Vente verwijderd van de lijst.De spits van Hibernian FC verscheen plotseling op de lijst van de voorlopige selectie, zonder dat hij zelfs al een besluit had genomen over zijn interlandloopbaan.

De 24-jarige Rotterdammer heeft nog nooit gspeeld voor Suriname, maar speelde als toptalent van Feyenoord wel enkele jeugdinternlands met het Nederlandselftal. Dat Vente zijn naam op de lijst stond van NATIO Suriname zorgde voor veel verwarring. Gelukkig is zijn naam al verwijderd. In de naaste toekomst zou hij mogelijk wel voor Suriname willen uitkomen. Vente heeft wel een Surinaams roots.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBlunder nieuwe bondscoach Natio Suriname