zondag 4 juni 2023
26 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
0
(0)

Blunder De Gea kost Manchester United halve finale plek

lees ook ...

Karim Benzema kiest voor avontuur in Arabie

De 34-jarige Karim Benzema speler van Real Madrid  heeft te kennen gegeven aan het eind van het seizoen te zullen stoppen bij Real Madrid en tegaan voor een nieuwe uitdaging in Saoedi Arabie en speelt...

Door de grove blunder van doelman David de Gea ziet Manchester United plaatsing voor de halve  finale van de Europaleague in rook opgaan en verliest uiteindelijk  de return ontmoeting met 3-0. 

In Engeland  een week  geleden  wist Manchester United  nog een gelijkspel van 2-2 uit de bus te halen,maar in Spanje werd de ploeg van Erik Ten Hag  volledig  weggespeeld door een goed gemotiveerde ploeg van Sevilla, die vanaf de eerste minuut van de wedstrijd duidelijk  liet merken niet tegaan voor een gelijkspel nog een nederlaag, maar zich  volledig  te geven voor alleen een overwinning en dat ontbrak bij de ploeg van Ten Hag.

Sevilla nam reeds  na 8 minuten spelen een 1-0 voorsprong,  die ze niet meer uit handen  gaf.Bij een stand van 2-0 gebeurde er iets  dat niemand had kunnen  vermoeden of verwachten, bij een counter van Sevilla  kwam David de Gea  helemaal  uit zijn  doel en maakte een misberekening en gaf daarmee een welcome cadeau  aan Sevilla, die zich daardoor  verzekerde van een halve finale plaats in  de Europaleague. Sevilla  won de wedstrijd met 3-0  en speelt  op 11 en 18 Mei 2023 tegen de Italiaanse club  Juventus.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBlunder De Gea kost Manchester United halve finale plek