donderdag 23 maart 2023
31.1 C
Paramaribo
14.4 C
Amsterdam
0
(0)

Blessure Stephen Curry baart Golden State Warriors zorgen

lees ook ...

Feyenoord maakt gehakt van Shakhtar Donetsk in Europa Leagu...

Feyenoord liet zich donderdagmiddag niet verrassen door de ploeg van Shakhtar Donetsk en won overtuigend de return ontmoeting met 7-1 Een week geleden kroop Feyenoord door het oog van een naald en ...

De sterspeler van de Golden State Warriors  Stephen Curry viel zaterdagavond geblesseerd uit in de NBA ontmoeting tegen de Dallas Mavericks. Curry raakte tijdens de wedstrijd geblesseerd aan zijn knie na een botsing met een speler van de Dallas Mavericks.

Hij verliet kreunend van pijn het veld en kwam niet terug uit de kleedmaker. Bij de Golden State Warriors maakt men zich ernstig zorgen om de blessure van hun sterspeler, gevreesd wordt dat het gaat om een ernstige knieblessure.

Zondag zal bekend zijn hoe ernstig de blessure is na de MRI- scan. Hopelijk is het niet ernstig zei coach Steve Kerr na de gewonnen wedstrijd tegen de Dallas Mavericks met 119-113.Curry scoorde nog 21 punten voor zijn blessure.

Lebron James nog 36 punten verwijderd van verbreken van record.

De 38-jarige Lebron James van de LA Lakers heeft nog 36 punten nodig om het puntenrecord van Kareem Abdul-Jabbar (oud-speler van de Lakers) te breken.Het record van Kareem Addul-Jabbar staat op 38.387 en James heeft 38.352 punten. Zaterdagavond scoorde hij 27 punten voor de LA Lakers. “Ik ben  teleurgesteld in mezelf, maar we pakken dinsdag in eigen huis tegen Oklahoma City Thunder de zaak weer op en twee dagen later tegen de Milwaukee Bucks.”

De LA Lakers verloren zaterdagavond thuis bij de New Orleans Pelicans met 131-126. De Pelicans kwamen van een 19 punten achterstand goed terug in de 3de en 4de kwartier en wisten zo de wedstrijd winnend af te sluiten.

Voor de Pelicans was het hun eerste zege na tien nederlagen op een rij. Door het verlies van de LA Lakers raken zij verder uit zich voor plaatsing van de Play-offs. De Lakers staan nu op de 12de plaats en de Pelicans op de 11de plaats in de Western Conference.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBlessure Stephen Curry baart Golden State Warriors zorgen